Nu är våran nya robot installerad!

Nu rullar roboten för fullt på banan! Vi kommer ha en inkörnings period där han kommer rulla mycket dagtid så att vi ser att han fungerar som han ska. När vi ser att  allting fungerar  så är planen att han ska rulla på nätterna så att han inte stör spelet. 

 Vägen mot en grönare bana

På Torsdag drar vi igång med satsning mot ett mer klimat smart sätt att klippa gräs. Vi kommer att bli först i Sverige med att installera Husqvarnas nya robot som ska klippa våra Fairways

Förändringar på banan

För en vecka sedan hade vi besök av Mikael Eriksson som ska hjälpa oss i form av bankonsulent att förbättra Strandtorp som anläggning. Mikael har lång erfarenhet som  Tournament Director på golftouren. Ni som spelar mycket kommer säkert att se Mikael på plats när han går runt på banan.

Ligor och Tävlingar

Nu känner vi att säsongen är igång på riktigt! Ligorna och tävlingarna drar igång. Kolla på hemsidan under ligor och tävlingar för att hitta mer info

Ny singelbana!

På Strandtorp finns för tillfället två paddelbanor men inom kort kommer den nya singelbanan stå klar. Markarbetet är färdigt och nu väntar vi bara på att själva banan ska levereras.